Linartech Autóház Kft. | Aktuális ajánlatok

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően,
mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.
BMW i

NYÍLTVÉGŰ LÍZING

Az ajánlat 2018. november 5. és 2019. december 31. között, vagy visszavonásig megrendelt új BMW i3 modellre (2018-as modellév, november 1-i gyártástól) érvényes. A megadott havi nettó induló lízingdíj 36 hónapos futamidő, 13.113.000 Ft bruttó vételár, 3.112.872 Ft bruttó saját erő, 1.500.000 Ft bruttó állami támogatás és bruttó 4.813.783 Ft maradványérték esetén a BMW i3 120 Ah tisztán elektromos, Range Extender hatótávnövelő rendszerrel nem felszerelt modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, és kizárólag fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek vehetik igénybe. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A THM értéke 2,99%, amelynek a meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figye­lembevételével történik. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési

kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősülnek ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW márkakereskedéseknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a http://e-mobi.hu és a www.kormany.hu oldalakon tájékozódhat.

BMW i3 (120 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 0 l/100 km, CO₂-kibocsátás: 0 g/km.

BMW i

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

A BMW i3 CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2)
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,1
Elektromos hatótáv, km (kombinált): 310–285
Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

A BMW i3s CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,6 - 14.0
Elektromos hatótáv, km (kombinált): 285–270
Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

A BMW i3s CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,6 - 14.0
Elektromos hatótáv, km (kombinált): 285–270
Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

Az itt szereplő fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

A (2) felső indexszel megjeltölt modellek esetében feltüntetett adatok előzetes, hivatalosan egyelőre meg nem erősített értékek.

Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO₂ emission and power consumption of new passenger cars“ című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.